RETRATS:
TRENCACLOSQUES INCOMPLETS

Premi Baldiri Reixac 2012

Alguns apunts...

Retrats: trencaclosques incomplets és un recull de diferents treballs  realitzats dins l'optativa d'Educació Visual i Plàstica de 4t d'ESO. Fer un retrat és com intentar construir un trencaclosques sense tenir-ne totes les peces, fins i tot, quan es tracta de plasmar-se a un mateix. Podríem dir que els retrats són una aproximació subjectiva, incompleta i amb més intuïcions que certeses. En aquest recull, trobem retalls de vida viscuda, d'anhels, d'il·lusions, somnis, pors... Es tracta de la mirada de cadascú sobre si mateix.
Curs 2011-2012

Adriana Capdevila, Núria Esmarats, Arnau Colomo,  Guillem Crivillé, David Riera, Toni Martín, Aida Font, Andrea Burgulla,  Partícia Beorlegui ,  Mariona Font, Judit Serra,  Maria Romeu, Maria Cortiella, Aida Baulenas,  Arcadi Casanovas,  Pol Oliván,  Ferran Crivillé,  Ignasi Esposa,  Evelyn Machado i Jordi Vallribera.


Artistes

Kiki Smith

Frida Kahlo

Anna Roig i l”ombre de ton chien

BSO

“...la identitat és una combinació de pertinences que evolucionen al llarg de la vida, que són pròpies de cada individu, i que estan organitzades segons una jerarquia variable”.


Amin Maalouf

Identitats que maten

Sophie Calle

biografies>>

Memòria

Alumnes VIP de 4t ESO