ESCOLA VEDRUNA-TONA 938124762

VIATGE DE FINAL DE CURS 2013  


aquest serà el nostre viatge !

El viatge

Normes

Imatges

Protocol de retorn

Any rere any, hem preparat i acompanyat als nostres alumnes en aquest últim projecte comú a l’escola: el viatge de final de curs. Ens reafirmem en la idea que el viatge s’ha de treballar i s’ha de merèixer, que no ve donat, i que no serà un fet, fins que vosaltres el feu realitat. Com ja us hem explicat, cada any és únic i irrepetible... Ara és doncs el vostre moment, el vostre viatge: sou vosaltres qui el farà especial, i és per això que estem contents d’ ajudar-vos a fer-lo possible.

Manel i Ester

ALUMNES DE 4t

ELS VOSTRES TUTORS

Quan ets petit mires als de quart amb admiració, amb respecte i fins i tot amb por. Els veus alts, grans, travessant el pati o al fons del passadís. Quan s’acaba el curs, il•lusionats, se’n van de viatge. I tu, que ets petit, només notes que durant una setmana l’escola està més buida.

I ara, sense que ens haguem adonat que el temps passa molt ràpid, els grans som nosaltres. Som nosaltres a qui els petits miren amb admiració, amb respecte i fins i tot amb por. Som nosaltres a qui veuen, tan alts i tan grans, travessant el pati o al fons de passadís. I també som nosaltres qui anirem de viatge, il·lusionats, quan s’acabi el curs. I els petits només notaran que l’escola està més buida durant una setmana. No notaran tot l’esforç, ni la il•lusió, ni l’alegria ni els nervis que hi ha al darrera d’aquest viatge.

I volem fer aquest viatge perquè és l’última cosa que farem tots junts, volem acomiadar-nos amb un immens record, amb un record inoblidable de l’escola, dels companys i dels professors. Perquè ja fa molts anys que hi som, hem vist marxar a molts cursos de quart i aquest any ens toca a nosaltres. Volem fer aquest viatge perquè, volem viure una gran experiència, i ens ho volem passar genial. Som un grup des de fa molts anys, i podem demostrarem que estem units i que tenim moltes ganes de fer aquest viatge.

Clàudia Codina (4t ESO)


Pellentesque tincidunt, dolor eu dignissim mollis, justo sapien iaculis pede, vel tincidunt lacus nisl sit amet metus. Fusce ac est vitae purus varius tristique. Phasellus mattis ornare ligula. Donec id nibh. Vestibulum metus quam, ultrices in, sagittis tincidunt, gravida et, sapien. Sed bibendum, lectus vitae tincidunt dapibus, sem felis posuere est, id ornare augue lorem in purus. Suspendisse ligula. Sed mollis tristique mauris. Nullam nunc nunc, aliquet et, tristique nec, porttitor quis, urna.

VESTIBULUM SEMPER