ESCOLA VEDRUNA-TONA 938124762

    FINAL DE CURS 2014  ITÀLIA

VESTIBULUM SEMPER

Any rere any, hem preparat i acompanyat als nostres alumnes en aquest últim projecte comú a l’escola: el viatge de final de curs. Ens reafirmem en la idea que el viatge s’ha de treballar i s’ha de merèixer, que no ve donat, i que no serà un fet, fins que vosaltres el feu realitat. Com ja us hem explicat, cada any és únic i irrepetible... Ara és doncs el vostre moment, el vostre viatge: sou vosaltres qui el farà especial, i és per això que estem contents d’ ajudar-vos a fer-lo possible.

Els tutors de 4t

Després de tants anys esperant el moment d'acabar 4t d'ESO, per fi ha arribat el punt i final d'aquesta llarga i emocionant etapa a l'Escola Vedruna, en la qual hem après a conviure amb els nostres companys de classe i a formar-nos com a persones.


Aquest curs ha estat el més breu, però alhora el més intens de tots. Després del gran esforç duent a terme totes les activitats per tal de disminuir el màxim els costos del viatge,  podem dir que ens l'hem fet nostre. Volem que Itàlia sigui un lloc on podem gaudir dels últims dies junts. I que els bons moments perdurin a la memòria de tots nosaltres al llarg de la nostra vida.


Els delegats