ESCOLA VEDRUNA-TONA 938124762

    FINAL DE CURS 2015  ITÀLIA

VESTIBULUM SEMPER


Sempre ens havien dit que el 4t d’ESO era l’any que passava més ràpid, i això és veritat perquè ha passat volant. També que era el millor any, el que s’havia de gaudir i aprofitar més.

Aquest curs ha estat diferent de tots els altres i del que ens esperàvem. El fet de tenir els entrebancs que tots sabem, ha fet que tots ens uníssim més per superar-los junts. Esperem que el viatge sigui igual d’intens que aquests últims dies. Hem de gaudir d’aquesta última experiència perquè seran els últims dies que passarem junts. Esperem que siguin uns dies per recordar, segur que ho seran.

Alumnes 4t ESO

Any rere any, hem preparat i acompanyat els nostres alumnes en aquest últim projecte comú a l’escola: el viatge de final de curs. Ens reafirmem en la idea que el viatge s’ha de treballar i s’ha de merèixer, que no ve donat, i que no serà un fet, fins que vosaltres el feu realitat. Com ja us hem explicat, cada any és únic i irrepetible... Ara és doncs el vostre moment, el vostre viatge: sou vosaltres qui el farà especial, i és per això que estem contents d’ ajudar-vos a fer-lo possible.

Els tutors de 4t

aquest serà el nostre viatge !