VIATGE

2017

 

Ens concentrarem a les 6:00h davant l’escola. Sortirem de Tona cap al Parc Natural del Monasterio de Piedra ( Zaragoza ) (430 Km) on arribarem aproximadament a les 12:00h.  Podrem gaudir de la natura en estat pur amb salts d’aigua espectaculars i un paratge de somni.

Marxarem (16:00h aproximadament) cap a Madrid (250Km). Arribarem l’hotel amb tot l’enrenou que això comporta: habitacions, grups, maletes, fiances, etc... Farem el repartiment de les habitacions i mirarem l’estat de les habitacions i dels  WC.... (Hem de mirar que tot estigui en perfecte estat, si no és així ho farem saber). Un cop feta aquesta revisió, tothom s’haurà de dutxar (si no, farem tots plegats olor de tigre).

Soparem a les 21:30h. Havent sopat, podrem gaudir una estoneta del centre de la capital. A les 23:30h tornarem a l’hotel, ja que a les 24:00h tothom haurà de ser al llit (potser un got de llet i a dormir). El dia ha estat llarg i i cal reservar forces, el vostre viatge tot just acaba de començar...

Dinar inclòs

Dimecres, 14 de juny: Tona – Monasterio de Piedra - Madrid

TEMPORITZACIÓ/RECORREGUT

 

Ens llevarem a les 8:00h (cal ser molt i molt puntuals) per esmorzar a l’hotel (8:30h). Sortirem a les 9:00h. Avui farem una passejada pels voltants de l’hotel abans de marxar amb autobús cap a La Warner (35km) on entrarem a les 11:30h. Aquest és el dia per segregar adrenalina a tope! Per als més intrèpits i agosarats: Stunt Fall, Superman: la atracción de acero, Lex Luthor, Batman: la fuga. Si no us agraden les emocions fortes, podeu provar amb Hotel Embrujado o Oso Yogui...

 

Després de dinar, seguirem gaudint del parc fins a les 19:00h. Aleshores ens recollirà el bus per anar a sopar a Madrid.

Sopar (21:00h) al restaurant Museo del Jamón. Després, marxarem xino-xano cap a l´hotel. A les 23:00h tots serem a l´hotel, ja que, com sabeu, a les 24:00h estarem rendits... El viatge continua.

Dinar inclòs al mateix parc.

Dijous, 15 de juny: Madrid – Warner

 

Ens llevarem a les 7:30h, a les 8:00h esmorzarem i sortirem a les 8:30 cap al Congrés dels Diputats on tenim visita concertada a les 9:15. Un cop acabada la visita, ens dirigirem cap al Museo del Prado on ens dividirem en dos grups per poder realitzar dues visites dinamitzades diferents: (12:00h) Visiones del Cuerpo i (12:15h) Escenarios. Cada grup farà un recorregut diferent i veurem les obres més representatives del museu. Un cop finalitzada la visita conjunta, tindrem un temps per poder veure alguna obra que hagi quedat pendent de manera liure.

 

Marxarem (16:00h aproximadament) cap a Madrid ( 250Km ). Arribarem l’hotel amb tot l’enrenou que això comporta: habitacions, grups,  maletes, fiances, etc... Farem el repartiment de les habitacions, i mirarem l’estat de les habitacions i dels  WC.... (Hem de mirar que tot estigui en perfecte estat, si no és així ho farem saber). Un cop feta aquesta revisió, tothom s’haurà de dutxar (si no, farem tots plegats olor de tigre).

Soparem a les 21:30h Havent sopat, podrem gaudir una estoneta del centre de la capital. A les 23:30h tornarem a l’hotel ja que a les 24:00h tothom haurà de ser al llit (potser un got de llet i a dormir). El dia ha estat llarg i i cal reservar forces, el vostre viatge tot just acaba de començar...

A les 15:30h. ens trobarem altra vegada tots junts per anar cap al Parque del Retiro. Passejarem pels bonics jardins, veurem el Palacio de Cristal i gaudirem dels diferents espectacles espontanis que tenen lloc al parc. El nostre camí seguirà fins a l´estació d´Atocha on visitarem el jardí tropical i les escultures de Jaume Plensa, i el monument a les víctimes de l´atemptat terrorista de l´11M.

A les 19:15h tenim programada la visita al Centre d´Art Reina Sofía on podrem gaudir en directe del Guernica de Picasso.

Soparem a les 21:30h al restaurant Ribs. Havent sopat, i com cada nit, sortirem a fer una passejada, i com ja sabem tots, a les 23:30h tots estarem a l´hotel perquè a les 24:00h estarem al llit; el viatge està a l´equador i demà serà un altre dia.

A les 14:00 aproximadament, sortirem del museu i per grups dinarem en un dels restaurants de la zona. Dinar lliure.

Divendres, 16 de juny: Congreso-Prado-Retiro-Atocha-Reina Sofía

 

Com sempre ens llevarem ben d´hora a les 7:30h (el temps passa volant i no el volem perdre) per esmorzar i sortirem a les 8:30h. Abans de marxar, hem de deixar tot a punt per sortir l´endemà ben aviat, ja que a la nit arribarem tard.

El matí d´avui el dedicarem a fer una passejada pel Madrid dels Àustries; Plaza Mayor, Sol, Catedral de la Almudena i Palacio real.

 

Després de dinar ben puntuals agafarem el bus per visitar el Santiago Bernabeu. Podrem veure les instal·lacions d´un dels equips més importants del món i el museu amb més copes d”Europa! Un cop feta la visita, el bus ens recollirà per poder arribar al musical del Rey León (18:00h), un espectacle de l´univers Disney que per la seva espectacularitat escenogràfica, de vestuari, d´intèrprets..., serà una cloenda immillorable  Madrid.

Arribada a l´hotel (00:00h aproximadament) on tot ja està a punt per sortir demà! A dormir... El nostre viatge continua...

A les 14:00 dinar al restaurant El Palacio Duda.

Dissabte, 17 de juny: Madrid Centro-Bernabeu-Rey León

Diumenge, 18 de juny: Madrid-Rio Cuervo-Ciudad Encantada-Cuenca

Ens llevarem 7:30h, per esmorzar ( 8:00h) i sortida a les 8:30h cap al naxement del Rio Cuervo. Ens esperen uns 250 Km (aproximadament 4,5h).

 

Dinarem al restaurant El Gamo (aproximadament a les 14:00h)

 

Després de dinar, seguirem de camí cap a Cuenca i visitarem la Ciudad Encantada, dins del Parc Natural de la Serranía de Cuenca. Aquí podrem gaudir d´un dels paratges més espectaculars del país. Originat fa 90 milions d´anys, quan la Ciutat Encantada formava part del fons del mar de Thetis, ara després de milers d´anys d´acció de l´aigua, del vent i del gel... podrem contemplar aquest impressionant fenomen geològic. Un cop fet a peu el recorregut, tornarem a pujar al bus per seguir cap a Cuenca. Farem una parada al mirador Ventano del Diablo, sobre el riu Júcar.

 

Arribarem a l´hotel, repartir habitacions i sopar.  Podrem passejar per les cases penjades de Cuenca.

I com cada dia, després podrem sortir fins les 23:30h,  i com tots sabem a les 24:00h  estarem al llit amb la maleta a punt per tornar l’endemà cap a Tona (Ohhhhhhhh ).

Això s’acaba amics!

 

Dilluns, 19 de juny: Cuenca - Coves Vall d”Uixó

Ens llevarem a les 7:30h del matí per esmorzar a l’hotel ( 8:00 h). Sortirem amb l’autobús ( 9:00 h) en direcció a  les coves de  de Sant Josep a la Vall d´Uixó. Ens esperen uns 230 Km, unes 3,5h de viatge. A les 12h podrem transitar pel riu navegable subterrani més llarg d´Europa.

 

Dinarem (14:00h) al restaurant Casanova de Torreblanca (Castelló).

 

Després de dinar, tots al bus (unes 5h.) ... Ara ja per emprendre el viatge de tornada cap a casa! Ohhhh… Arribada a les 22:30 (aproximadament).