ESCOLA VEDRUNA-TONA   www.evt.cat   |  CONTACTE  | PATROCINADORS  

EDITORI@L

Fa molt de temps, gràcies a l’entusiasme i a la iniciativa d’una bona colla de professors/es d’aquesta escola va publicar-se el primer número de la revista Xarxa.


Des d’aleshores alumnes, mestres, pares i mares han col·laborat no només a editar-la anualment, sinó també a estimular i promoure la literatura i el gust per escriure a la Xarxeta, publicada pels Jocs Florals.


Avui després de trenta-tres anys ha arribat el moment en què la revista faci un tomb. Un pas que no ha estat gens fàcil, una decisió presa a consciència, pensada i molt valorada. A priori, el canvi més evident és el format amb què enguany presentem la nostra publicació: la digitalització, la qual us garantim no farà perdre l’esperit i l’entusiasme amb què van nodrir-se els precursors de la Xarxa.


Per altra banda, l’escola també s’ha adaptat als nous canvis amb la formalització d’una web en la qual podem seguir els esdeveniments més rellevants del centre i informar-nos de les novetats escolars. Per aquest motiu i per no repetir innecessàriament assumptes ja tractats a la Web, la Xarxa ha apostat per fer un tomb pel que fa als continguts tractats, enguany trobareu una revista de caire més divulgatiu en què els articles d’opinió, els pedagògics, els reportatges i els records d’escola seran els pilars d’aquesta nova opció.


No cal dir que per a l’equip de Xarxa ha estat tot un repte poder adaptar i crear aquesta publicació; només ens resta seguir millorant en aquesta nova etapa i entre tots poder confeccionar una revista en la qual tota la comunitat educativa de l'Escola Vedruna Tona s'hi senti identificada i orgullosa.


Així doncs, i per acabar, només animar-vos a llegir-la i a gaudir-la.

XARX@

Més...

Més...

Més...

Més...

La creativit@t

49

La revista digit@l de l”escola Vedruna Tona

Llegir en pant@lles

@ FONS

El meu nen no par@  

PSICOPEDAGOGIA

EXPERIÈNCIES

Records escol@

Més...

Recoman@cions

LLEURE

FÒRUM

Fem memòria de les antigues edicions de la Xarxa

L”equip de Xarx@