ESCOLA VEDRUNA-TONA   www.evt.cat   |  CONTACTE  | PATROCINADORS  

EN LÍNI@

La tasca docent demana presència, entrega, ser-hi amb els cinc sentits. És una feina tan humana, que no ens podem oblidar d”aquesta part de la qualitat personal que pot ser decisiva per millorar el nostre benestar i, de retruc, el del nostre alumnat.

NOM i COGNOMS

ADREÇA ELECTRÒNICA

Aquests espais d”enriquiment i d”expansió per als docents són indispensables si volem retornar al setembre amb la dosi d”energia i motivació necessàries per endegar un curs escolar nou. El secret? Cadascú sap què és allò que més li convé per « vitaminar-se ». Amb tot, us oferim uns consells que -esperem- us donaran un cop de mà perquè passeu un estiu que us nodreixi, que us faci descansar i que us ajudi a tornar a començar amb la força necessària.

Núria Pedraza

Professora de secundària


Aquest estiu gaudeix de la teva parella i dels teus fills. Feu plegats totes aquelles activitats que durant la resta de l’any heu deixat arraconades per altres prioritats sempre més imminents.  Agafeu les bicis, camineu per la muntanya, aneu al cinema o bé feu un pícnic...Moveu-vos a l’estiu per poder estar activats durant tot l’hivern. Ànims!

Marcela Guardiola

Professora de secundària


Aquest estiu viatja ….Si no pots marxar gaire lluny, és igual… Però aprofita aquests moments trepitjant la sorra, escoltant el soroll del mar, el cant dels ocells i torna a retrobar que existeix una altra realitat que val la pena reviure…. almenys un cop a l”any. Si no pots anar-te”n enlloc, també pots fer el teu viatge submergint-te en la lectura d’un bon llibre, escoltant la teva música, ballant, somrient i relaxant-te del dia a dia!

Dolors Ayats

Mestra de primària


Us convido a gaudir d’un estiu de somni, només cal aprofitar les petites coses que ens dóna la vida i no pensar en la crisi:


Un petonet dolç dels nostres fills.

Una mà amiga recolzada sobre l’espatlla.

Una paraula amable quan més ens faci falta.

Una mirada de complicitat  en moments difícils, que de ben segur n”hi haurà.

Una conversa que fa temps que no teníem per manca d’estímuls.

Una bona migdiada.

Una passejada a la fresca.

Un somriure, un bon dinar, un remullada, un bon llibre ...


Segur que tots som capaços d’allargar la llista sense haver de pensar massa. És fàcil ser feliç quan estimem el que tenim.  

Joan Roca

Professor de secundària


Busqueu un lloc ombrívol (si no us provoca al·lèrgia el sol, també pot ser un espai amb un punt de radiació que us permeti canviar lleugerament el to de la pell); poseu-hi un seient que us resulti còmode; tingueu a mà una beguda fresca; preneu un llibre que faci temps teniu pensat llegir i no trobeu el moment adequat durant tot l’any; submergiu-vos en l’univers que l’autor us ha preparat; oblideu les cabòries, els neguits, les urgències, l’estúpida crisi que ens han fabricat els cervells privilegiats que ens governen...  (Si m’ho permeteu, us puc proposar una lectura: Arrels de pedra).


Oblideu-vos de tot i espereu que una mà amiga us vingui a rescatar. Si és amiga, no us sabrà greu interrompre el vostre estat catàrtic. Segur que també us pot donar una empenta el fet compartir el temps d’esplai amb qui estimeu.

Elena Tomàs

Mestra d”educació infantil


Aquest estiu, para, descansa, llegeix, escolta música, balla. Estima els que t'estimen. Gaudeix de la família. Escolta els teus fills. Parla relaxadament amb la teva parella. Riu, riu tant com puguis i comparteix amb els altres les teves experiències.

Marta Fontseca

Professora de secundària


Disfruta de la teva família i amics fent sopars a la fresca, anant a la piscina i a la platja, viatjant ... i també dedica't una mica de temps a tu mateix/a: llegeix, passeja...

SUGGERIMENTS I OPINIONS

Des d”aquest espai, demanem la col·laboració activa dels nostres lectors. Ens podeu fer arribar les vostres opinions, suggerències, recomanacions…

1

2

4

3

5

6