ESCOLA VEDRUNA-TONA   www.evt.cat   |  CONTACTE  | PATROCINADORS  

CARTA DE COMI@T

Cada any en marxen uns, cada any n’arriben uns altres, i en aquest 2012 ens ha tocat a nosaltres. Potser llegireu el nostre comiat i pensareu que els de 4t són massa grans. És el que aleshores crèiem i sense adonar-nos-en ja hem acabat.


Molts de nosaltres portem en aquesta escola tota la vida, d’altres uns quants anys i alguns tot just acaben d’arribar...  Però el temps no és el que importa, el que val la pena són totes les vivències a l’escola: érem a 6è i ens crèiem els més grans del pati, però sabíem que encara ens quedava molt camí per fer. Somiàvem amb aquest 4t que era tan llunyà... Cantàvem cançons, jugàvem a l’amagada, celebràvem la castanyada, fèiem sumes i restes, anàvem de colònies i ens pintàvem els cabells; anàvem a la platja, ens disfressàvem, fèiem els nostres àlbums de curs... I ara ens toca dir adéu i deixar pas a més companys que viuran amb la mateixa nostàlgia un dia tan assenyalat.


Ens acomiadem de tots els professors, tant els que recordem com els que ens van donar la benvinguda a aquesta escola; i també diem adéu als nostres companys, tant els que van marxar com els que tenim ara.


Sabem que trobarem a faltar la Vedruna, però ens espera un nou camí, una nova etapa en les nostres vides, un futur per endavant, un repte que afrontem amb molt entusiasme, però també amb molta por. Sabem, però que el nostre pas per l’escola, els vincles afectius establerts seran pilars essencials per afrontar el que serà la nostra vida a partir d’ara.


En nom de tots els alumnes de quart us diem un a reveure i gràcies per fer-nos créixer com a persones.  

Els delegats de 4t d”ESO

Promoció 2011-12

RECORDS D´ESCOL@ FEM MEMÒRI@

Delegats de 4t d”ESO

Maria Romeu, 4t  d”ESO

Charlotte, auxiliar de conversa

Lídia Pujadas

Assumpta Cirera

Alba Sánchez, exalumna

De ben segur que l”escola ha marcat la nostra vida, ens ha obert horitzons i ha canviat la nostra manera de veure el món.