ESCOLA VEDRUNA-TONA   www.evt.cat   |  CONTACTE  | PATROCINADORS  

CARTA DE COMI@T
RECORDS D´ESCOL@
FEM MEMÒRI@

Delegats de 4t d”ESO

Dani Sors, exalumne

Sofia, auxiliar de conversa

Sergi Giménez, pare de l”escola

Marta Domingo, exprofessora

De ben segur que l”escola ha marcat la nostra vida, ens ha obert horitzons i ha canviat la nostra manera de veure el món.

Any rere any, en marxen uns i d’altres, els substitueixen. Aquest 2013 és el nostre torn  i ens veuran partir a nosaltres, amb els ulls plorosos i el cor encongit.


Molts pensareu: “Que grans que s’han fet!”, nosaltres creiem que ja ens ha arribat l’hora de volar...

No fa falta haver estat molts anys en aquesta escola, per haver pogut gaudir i viure històries inoblidables: érem a 6è de primària i consideràvem que el camp de futbol era tot nostre; i ara que ja cursem 4t d’ESO, també ho creiem, tanmateix sabem que el nostre camí a l’escola s”acaba aquí.


Després de totes les hores d’esbarjo, de les incomptables sumes i restes, de les bones lliçons apreses, dels « Sant Jordis » a les Feixetes, dels emotius comiats de final de curs… ens toca dir adéu i  lliurar les nostres cadires buides, perquè altres hi puguin seure.


Diem a reveure a tots els professors d’infantil, primària i secundària, que ens han acompanyat en aquest llarg viatge i que han estat una peça fonamental en la nostra vida. Tots tenir molt clar que trobarem a faltar la nostra escola, però també sabem que el camí de la vida, no fineix aquí. Ara, en aquests moments retrospectius, de fer balanç de tots aquests anys, és quan ens adonem que tot el que hem après a la Vedruna ens valdrà per tirar endavant i amb aquest tresor que cadascun de nosaltres s”enduu us diem ben alt:


- Gràcies per haver-nos ensenyat a créixer!


Els delegats de 4t d”ESO

Promoció 2012-13