ESCOLA VEDRUNA-TONA   www.evt.cat   |  CONTACTE  | PATROCINADORS  

RECORD D´ESCOL@
FEM MEMÒRI@

Delegats de 4t d”ESO

Dani Sors, exalumne

Sofia, auxiliar de conversa

Sergi Giménez

Marta Domingo, exprofessora

De ben segur que l”escola ha marcat la nostra vida, ens ha obert horitzons i ha canviat la nostra manera de veure el món.

Quan miro enrere, ara des de la perspectiva de mestra jubilada, penso que la meva vida ha estat totalment lligada a l’Escola. I és a l’Escola Vedruna de Tona on ha arrelat profundament la meva vocació de mestra.

L’Escola m’ha ajudat a créixer com a persona i com a mestra. A l’Escola he compartit inquietuds, aprenentatges, valors, projectes, il·lusions, somnis, ...

Paraules com: observar, cercar, experimentar, descobrir, imaginar, escoltar, parlar, intercanviar, reflexionar, opinar, comprendre, respectar, acollir, estimar, educar, ... han esdevingut, al llarg dels anys, paraules molt importants en la meva professió de mestra. Compartir-les amb un bon equip de professionals, en un ambient familiar i proper, on les persones han ocupat sempre un lloc preferent en la nostra tasca educativa, ha estat tot un luxe.

La meva Escola ha estat una Escola on la participació de tots en un projecte comú ha estat possible; on l’entusiasme i la il·lusió han permès emprendre nous reptes; on la imaginació i la creativitat han fet possible la sorpresa i la capacitat d’emocionar-se; on aquelles sensibilitats que creen bellesa, que afinen els sentits i els sentiments, ho han embolcallat tot; on l’impuls per la recerca del coneixement i de les noves tecnologies ha estat constant; on el treball en equip ha fet possible fer nous amics, compartir nous aprenentatges, educar en nous valors, portar a terme nous projectes i obrir-nos a nous horitzons; on el compromís pel coneixement de la llengua i l’entorn i l’arrelament al país han estat ben vius; on l’acció d’acompanyar els alumnes en el seu creixement personal ha estat un dels objectius prioritaris; on les propostes innovadores han esdevingut activitats capdavanteres; on ...

Quina sort haver viscut en una Escola així! Jo sempre dic que he estat molt afortunada. He après molt de tots, de tota la comunitat educativa: pares, mestres, alumnes i personal no docent. Els meus alumnes m’han fet mestra, però els meus companys de professió, també!

 

Gràcies, per aquest regal. Un regal que guardo en el recer més discret del meu cor on he gosat posar-hi la vostra companyia i la vostra amistat. Moltes gràcies!

 

 

Mercè Rusiñol

Exprofessora de l”escola.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GRÀCIES!

Marina Solà, exalumna