ESCOLA VEDRUNA-TONA   www.evt.cat   |  CONTACTE  | PATROCINADORS  

XARX@

52

La revista digit@l de l”escola Vedruna Tona

L”equip de Xarx@

Més...

Records escol@ Ret@lls  Pass@-t”ho b!

Més...

Més...

Més...

Un passeig per les im@tges  El TE@

Més...

Recom@nem

Més...

Més...

EDITORI@L       
Un cop d”ull

Arribem al tercer número digital de la nostra revista amb alguns interrogants importants. Des de l’enyor de la possibilitat de fullejar  la Xarxa i la Xarxeta impreses en paper,  ens demanem:

Hem arribat a les mateixes famílies que rebien les publicacions impreses? A quants membres de la nostra comunitat educativa hem arribat? Són més que abans o menys? Quantes vegades s’han usat les nostres publicacions digitals en les activitats de classe?

Els nostres dubtes són, si fa no fa, els mateixos que planen sobre premsa escrita i la premsa digital, però a la societat encara hi ha una certa convivència i competència dels dos mitjans, mentre que a l’escola hem optat definitivament per l’opció digital.

Som conscients que el nou mitjà suposa un canvi en la manera de representar i en la forma de distribuir la informació, un fet que permet trencar les barreres limitadores de l’espai i del temps. Les característiques de multimedialitat del mitjà permeten continguts més interactius i visuals que el paper. El format digital permet la incorporació de la imatge en moviment i del so com a complements del text. Tot plegat permet elaborar un producte més atractiu, més actual, més motivador... Ens manca assolir l’objectiu de treure la publicació a meitat de curs, fet que segurament permetria un ús més habitual de la publicació, però la realitat és més que tossuda i, segurament, en aquest número tornarem a anar una mica tard.

Nosaltres, però, seguirem apostant per aquest nou mitjà i us convidem a fullejar-lo (perdó, tafanejar-hi clicant enllaços, vincles, pestanyes...), comentar-lo a casa, llegir textos a classe, convidar amics i coneguts a donar-hi un cop d’ull... Serà una bona compensació a la feina feta per tot l’equip durant uns quants mesos.