La xarx@

La publicació dels alumnes de 3r de secundària

53

Colònies de 2n a Taradell, amb en Toca-sons

Els de segon de primària van anar de colònies els dies 27 i 28 d’octubre ,van allotjar-se a Taradell, a Mas Can Pic: una antiga masia d’ambient rural. Aquesta casa el proporcionava relacionar-se amb els animals com ara ovelles, cavalls, ponis…

Durant aquests dies l’objectiu d’aquests nens era conèixer en Toca -sons: un bandoler. Per trobar-lo  van realitzar una gimcana durant la nit guiats pels estels. Durant el dia van muntar en poni i van conèixer la vida de les ovelles.

Segons les sensacions del mestres acomapanyants, els alumnes s’ho van passar molt bé i els dos dies es van fer molt curts.

Júlia Serrabassa

Imatges dels Jardins i Olot

Sortida a Cal Fusteret per aprendre totes les possibilitats del vidre

Els alumnes de 3r de primària han visitat durant aquest primer trimestre, « Can Fusteret » a l”Ametlla del Vallès. Han après un munt de coses sobre el vidre: han treballat el reciclatge, han picat el vidre i l'han moldejat i decorat.

Taller del vidre a 3r

Els alumnes de 3r de primària han fet un taller d'educació emocional amb la Monti, per conèixer i treballar les emocions.

Educació emocional

Primària Bloc 2: quart, cinquè i sisè

Primària Bloc 1: primer, segon i tercer

Aquesta tardor, els alumnes de 1r de prìmària han visitat els meravellosos Jardins Artigas al municipi de la Pobla de Lillet. Aquests són considerats monuments d'interès històric o artístic i va ser un projecte realitzat per Antoni Gaudí el 1905, quan va viure a la Pobla, hostejat  a casa d'en Joan Artigas.D”excursió als Jardins Artigas i als volcans d”Olot

I també han anat d”excursió fins a Olot i han passejat per la zona volcànica de la Garrotxa.

Si voleu veure totes imatges

 Lego

 Decoració passadís

 Dibuix al natural

 Aquarel·les

 Fem fang!

 Fem una entrevista!

 Sortida a la biblioteca

Excursió al CRARC

 Museu de la cera

Els alumnes de 4t de primària han visitat el CRARC (Centre de Recursos per Amfibis i Rèptils de Catalunya) en una sortida relacionada amb el JFLL (Junior First Lego League).

Sortida al CRACR

En Joan Homs, ex-alumne de l'escola ha vingut a la Vedruna a explicar-nos la seva gran passió i afició, alhora. És apicultor i li hem pogut fer moltes preguntes sobre les abelles, el motor de la Junior First Lego League d”enguany.

Fem una entrevista!