XARXET@   Biblioteques vives
BIBLIOTEQUES VIVES

Aquest any es commemora el centenari del pla de biblioteques de la Mancomunitat, un pla ambiciós on la Generalitat de Catalunya va invertir temps, diners i esforços, per tal que els catalans tinguéssim a l’abast el coneixement i així poder créixer com a persones i també com a país.

Com a escola ens sentim amb el deure d’incentivar l’ús d’aquestes i, entre les moltes activitats que fem, no n’hi ha cap altra que generi tanta il·lusió i expectació com “L’hora del conte”. Aquest és el moment en què els més petits de tots, asseguts a la catifa, es disposen a endinsar-se en un món de fantasia, ple d’aventures trepidants, misteris impossibles, illes plenes de pirates i d’animals... que sovint semblen més reflexius que nosaltres. La nostra escola no té una biblioteca enorme, potser per això alguns dels personatges de còmic s’han escapat tot i que esperem trobar-los aviat pel parc de les Feixetes. Tenim uns superherois que han quedat relegats, d’altres que no es volen involucrar en problemes aliens a la seva causa i, malgrat tot, el món segueix rodant i les princeses segueixen atemorides per dracs que avui, han arribat a Tona.

Llarga vida a les biblioteques que alberguen a tots aquests personatges, i que per molts anys puguem seguir llegint i gaudint de tots ells!

 

 

 

 

ESCOLA VEDRUNA-TONA       www.evt.cat      PATROCINADORS
Si voleu veure la llegenda, cliqueu la imatge