XARXET@  2017 EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA
EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA

Un ram de flors


Amb els ulls plorosos, i les mans tremoloses, es va dirigir a la floristeria a comprar-les. Va escollir les més boniques… Llavors les va col·locar a sobre d’aquella caixa que, encara que no ho semblés, significava molt per a ell. La caixa, per molt preciosa que fos i per molts detalls que tingués, l’entristia. Allà, hi havia una persona, que mai més tornaria a veure.

Carmen Pérez

Quina decepció!

-Per què jo  no tinc les mateixes orelles que ells? I la cua? Jo la tinc llarga i prima. Com pot ser? I per què no puc saltar com els altres? -em demanava el meu fill entristit.

Jo, no sabia pas què respondre-li, pobre de mi! Per culpa meva, podia entrar en una depressió. Però després de pensar-m’ho bé, vaig decidir dir-li:

-Escolta’m, fill, hauries de saber que no ets un conill, ets un ratolí!

Cèlia Jiménez
...

Ulls blaus, rodons, grans. Mirada innocent, feliç, sense cap preocupació. Em transmetia una sensació de felicitat pura que mai no havia sentit. Era tan tendre, innocent, pur, que no sabia com reaccionar. Estava allà. Ell estava a punt de canviar les nostres vides completament. L’estimo i no el conec. Tot a partir d’ara canviarà. Hi haurà un abans i un després. Una nova aventura acaba de començar, crec que mai he estat tan preparada i tan poc preparada alhora. Ha nascut. El meu germà ha nascut.

Abril Coll


ESCOLA VEDRUNA-TONA       www.evt.cat      PATROCINADORS